Twisty Snack
Voor meer informatie kunt u desgewenst contact opnemen via onderstaande gegevens:
Telefoon
06 53 217 565
E-mail
Wij kunnen voor verjaardagen, bruiloften, jubilea, (sport) evenementen, feesten en partijen catering op maat bieden. Wij hebben namelijk voor alle feesten en partijen een uitgebreid assortiment. Dit geldt ook voor al uw festiviteiten en bedrijfsfeesten, zoals openingsfeesten, personeelsfeesten en speciale acties!

Wat zijn de kosten?
Een hotdogwagen huren kost slechts € 60,00. Dit is inclusief BTW. Bij het huren van een compleet ingerichte hotdogwagen kunt u de verse broodjes hotdogs afnemen tegen een kost/inkoopprijs van € 1,00 (incl. BTW) per broodje hotdog van 60 gram of tegen een kost/inkoopprijs van € 1,25 (incl. BTW) per broodje hotdog van 80 gram! Dit allemaal inclusief de 4 lekkere sauzen van Heinz (mosterd, mayonaise, curry en tomatenketchup), chilisaus, piccalilly, zuurkool, (gebakken en gesnipperde) uitjes, augurkenblokjes, servetten en serveerbakjes.

Wilt u alles inclusief onze catering?
Het is niet te geloven, maar voor slechts € 0,25 per broodje hotdog meer heeft u met het complete broodje hotdog er ook nog een professionele hotdogverkoper bij!

Beslist nergens goedkoper!