Twisty Snack
Voor meer informatie kunt u desgewenst contact opnemen via onderstaande gegevens:
Telefoon
06 53 217 565
E-mail
Hoeveel kost het om een hotdogwagen te huren?
Het huren van een compleet ingerichte hotdogwagen kost slechts € 60,00 per dag. Dit bedrag is incl. BTW. U bent dus voor het huren van een hotdogwagen niet meer dan € 60,00 kwijt!

Is het huren van een hotdogwagen met of zonder personeel (catering)?
Dat hangt ervan af. Als u enkel de hotdogwagen wilt huren met de broodjes hotdog erbij, dan dient u zelf voor de bezetting te zorgen. Als u graag een professionele hotdogverkoper erbij wilt hebben, dan wordt dit meeberekend met de tegen kost/inkoopprijs aangeleverde verse broodjes hotdog.

Dient er bij het huren van een hotdogwagen borg betaald te worden?
Nee, dat hoeft niet. Wel bent/blijft u verantwoordelijk en persoonlijk aansprakelijk voor eventueel (toegebrachte of veroorzaakte) schade aan of diefstal of vermissing van de hotdogwagen, mocht u dat onverhoopt overkomen. Deze verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid geldt natuurlijk voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Dus het antwoord is nee, er hoeft geen borg betaald te worden.

Moeten wij zelf de hotdogwagen ophalen/terugbrengen, of wordt deze gebracht/opgehaald?
U hoeft zelf helemaal niets te doen of te regelen. Wij brengen de hotdogwagen naar de gewenste locatie en wij halen de hotdogwagen ook weer op. Uiteraard allemaal in goed overleg met u!

Zijn er (transport)kosten aan het brengen en ophalen van de hotdogwagen verbonden?
Er zijn geen transportkosten verbonden aan het brengen en ophalen van de hotdogwagen, indien dit binnen Dordrecht is. Buiten Dordrecht wordt er € 0,19 per kilometer in rekening gebracht.

Kan er ook voor het weekend en/of 's avonds een hotdogwagen gehuurd worden?
Jazeker. No problemo! Dit kan zelfs inclusief een professionele hotdogverkoper!

Wat is de kostprijs/inkoopprijs van een broodje hotdog?
Bij het huren van een hotdogwagen kunt u bovendien de verse broodjes hotdog tegen een kost/inkoopprijs van € 1,00 (incl. BTW) per broodje hotdog van 60 gram of tegen een kost/inkoopprijs van € 1,25 (incl. BTW) per broodje hotdog van 80 gram! Dit allemaal inclusief BTW en inclusief verse witte broodjes/puntjes, de 4 lekkere sauzen van Heinz (mosterd, mayonaise, curry en tomatenketchup), chilisaus, piccalilly, zuurkool, (gebakken en gesnipperde) uitjes, augurkenblokjes, servetten en serveerbakjes.

Wilt u alles inclusief onze catering?
Voor slechts € 0,25 per broodje hotdog meer heeft u met het complete broodje hotdog er ook nog een professionele hotdogverkoper bij! Een prikkie welteverstaan!

Beslist nergens goedkoper!

Wat leveren jullie bij een broodje hotdog?
Bij het broodje hotdog wordt het volgende meegeleverd: de 4 sauzen van Heinz (mosterd, mayonaise, curry en tomatenketchup), chilisaus, zuurkool naturel, gebakken en gesnipperde uitjes, augurkenblokjes, piccalilly, servetten en serveerbakjes.

Hoe groot (hoogte x lengte x breedte) is de hotdogwagen?
De hotdogwagen is circa 95 cm hoog, 1.50 cm lang en 77 cm breed.

Moet ik vooraf of achteraf betalen?
Beiden is in goed overleg met u mogelijk.

Wat te doen als blijkt dat ik teveel hotdogs heb besteld?
In goed overleg komen wij er samen wel uit.

Wat te doen als mijn visite enthousiast is over de hotdogs en de hotdogwagen?
Dan dient u zich echt geen seconde te bedenken! Geef zo snel mogelijk onze website en (email)gegevens door!

Ik wil graag zelf met een hotdogwagen op een evenement/feest staan.
Kan dit en zo ja, hoeveel kost dat dan?
Het huren van een hotdogwagen kost € 60,00 per dag. Dit bedrag is inclusief 19% BTW. Er komt dus niets meer bij. Bij het huren van een hotdogwagen dient u de broodjes hotdogs tegen kost/inkoopprijs van € 1,00/€ 1,25 per broodje hotdog af te nemen. Ook dit is inclusief BTW. In dit bedrag zit tevens de verse witte broodjes, de sauzen van Heinz (mosterd, curry, mayonaise en tomatenketchup), chilisaus, de zuurkool, de gebakken en gesnipperde uitjes, augurkenblokjes, piccalilly, servetten en serveerbakjes inbegrepen.

Om omzetteleurstellingen te voorkomen dient u wel van te voren goed te berekenen hoeveel broodjes hotdogs u op dat evenement/feest dient te verkopen alvorens u de totale kosten van de huur van de hotdogwagen, de inkoopprijs van de broodjes hotdog en de kosten van de stand/grondplaats er uit hebt. De ervaring leert dat de door het evenementenbureau in rekening gebrachte standplaatskosten naast het (verwachte) bezoekersaantal en de overige aanwezige snackstandplaatsen doorslaggevend zijn in de uiteindelijke netto-omzet.