Twisty Snack
Voor meer informatie kunt u desgewenst contact opnemen via onderstaande gegevens:
Telefoon
06 53 217 565
E-mail
Twisty Snack is een ondernemend bedrijf dat met de verhuur van compleet ingerichte hotdogwagens, alsmede met de mobiele (bedrijfs)catering van snacks en broodjes hotdog flink aan de weg timmert. Zo staan wij op dit moment wekelijks op de zaterdag bij een aantal verschillende bouwmarkten in de Drechtsteden (Zuid-Holland) lekkere verse en warme broodjes hotdog te verkopen.

Zo verhuren wij aan zowel particulieren, als aan bedrijven, stichtingen, overheidsinstellingen en (speeltuin)verenigingen onze hotdogwagens voor speciale gelegenheden. U kunt hierbij denken aan (kinder)verjaardagen, (jubileum)feestjes, (sport)evenementen, braderieën, straatfeesten, festivals, trouwerijen, studentenfeesten en bedrijfsfeesten, zoals openings- en personeelsfeesten. Het maakt in principe niet veel uit waarvoor, want er is altijd wel wat of iets te vieren en eerlijk gezegd is een feest pas compleet met een lekker broodje hotdog!

De verhuur van onze compleet ingerichte hotdogwagens doen wij tezamen met de tegen kost/inkoopprijs aangeleverde verse broodjes hotdog, compleet met de sauzen van Heinz, zuurkool, uitjes, augurkjes enz. Hiermee heeft u voor uw feest of evenement een unieke en complete lekkere snack tegen een zeer betaalbaar bedrag!

Met onze lekkere broodjes hotdog en snacks zijn uw feesten en partijen beslist een succes en bent u bovendien met onze catering echt nergens goedkoper uit!